BDSM workshop?

Het is altijd leuk om je verder ergens in te bekwamen, maar BDSM? Meesteres Ilucia een bekende dominante vrouw uit Den Haag geeft BDSM workshops in den Haag. Mrs. Illucia is een bekende Meesteres van de SM studio House of Submission. Hoe leuk is het om BDSM te leren kennen op een vertrouwde wijze in een luxe SM studio? Deze studio is gevestigd in den Haag en staat bekend als een van de betere SM locaties.

Of het er nou om gaat dat je nieuw in de wereld van BDSM bent, je je eerste stappen wilt zetten en alle aspecten van SM wilt leren of dat je al een ruim ervaren BDSM’er bent, maar nét niet voor die ene fetish waar je altijd al iets mee had willen doen, maar nooit de tijd of gelegenheid voor had. Misschien wil je in het algemeen je SM skills bijwerken, of wil je één bepaalde techniek leren of perfectioneren? Of heb je het idee dat je uitgespeeld bent, alles wel gezien hebt en ben je op zoek naar tips en nieuwe ideeën?

Interesse? Lees meer.

Naast deze BDSM workshop, zijn er nog meer Internationale Meesteressen welke training geven om een professionele Meesteres te worden. Er is in Duitsland zelfs een BDSM academy waar professionele Meesteressen hun eerste opleidingen hebben gedaan. In Canada is BDSM een hot item en het is geen verrrassing dat ook daar een echte BDSM training, BDSM opleiding wordt gegeven op een echte academy. Lees meer op BDSM training in Canada. Is Canada iets te ver en wil je dichter bij huis, of thuis meer weten over BDSM en je bekwamen in SM spel, dan is de Kink Academy een goed begin. Lees Meer over de Kink academy

Links voor BDSM training & workshops:

BDSM workshop Meesteres Illucia | BDSM workshop Meesteres Moriah |