Geleenstraat lockdown 3

Geleenstraat Lockdown 3, 12 januari 2021. Het is stil in de rose buurt van Den Haag en dan bedoelen we in de Geleenstraat. Wegens Covid-19 en het verbod voor contactberoepen in het bijzonder is het erg stil in en rondom de Geleenstraat. Veel buitenlandse dames, Meesteressen, Dominas zijn vertrokken naar het thuisland, Roemenie en Bulgarije zijn daarin de meest voorkomende. Geleenstraat Lockdown 3, betekend gewoonweg even geen SM activiteiten, sterker nog helemaal geen activiteiten.

In de Geleenstraat zijn van oudsher veel Meesteressen actief. Van achter de ramen of hun luxe SM kamers, SM ruimten kunnen ze de potentiele klanten in de gaten houden. Bekende Meesteressen als Meesteres Marina, Meesteres CoCo en Meesteres Britney, noem deze maar de huismeesteressen van deze rose buurt en de overige, soms niet altijd bekende Meesteressen van de Geleenstraat zijn er dus niet. We leven met ze mee, en hebben er een aantal gebeld. “Hoe gaat het met U meesteres?” Het denken en het vragen wordt op prijs gesteld, maar het antwoord is natuurlijk niet fijn. “van zwaar .. tot och ik red me wel” zijn de reacties. We zijn het zat en hopen nog voor Maart weer aan de slag te kunnen.

Gisteren heeft de Premier aangegeven dat we weer een aantal weken in Lockdown 3 gaan, de algemene verwachting van de Meesteressen uit de Geleen is zelfs nog erger, eind februari, begin Maart verwachten ze weer aan de slag te kunnen. Bij de eerste Lockdown was er nog steun vanuit de supportersclub van voetbalclub ADO den Haag, maar nu is het extra stil. Komt het nog goed met deze prachtige rose buurtstraat?

Het vertrouwde beeld op donderdag avond, waarbij de klanten gezellig konden rondlopen om een dame van plezier te vinden, zijn al ver achter ons en we betwijfelen of deze tijden nog terug komen. Inmiddels zijn er binnen de Gemeente den Haag, plannen om de Geleenstraat, Hunsestaat en de Doubletstraat, rose buurt straten samen te voegen tot een luxe, meer veilige plek. Deze plek is dan op 5 minuten van de huidige straat en komt tussen Bink 36 en het centraal station den Haag. Deze nieuwe plek heet Sporendriehoek.