Kinky Jay (jan 2021)

Meesteres Kinky Jay was geboekt voor sessies januari in Nederland. Op 27, 28, 29 en 31 januari 2021 zou deze volborstige Duitse Vamp Meesteres SM studio Almere te boeken voor een SM sessie. Helaas is deze mogelijkheid door Corona maatregelen niet doorgegaan. We kijken uit naar de dag dat de maatregelen afgeschaft worden en dat Meesteres Kinky Jay alsnog in Nederland is.

“De SM-wereld en het bizarre zijn niet alleen met elkaar verbonden door pijn en sadisme, maar ook door fetisjisme en erotiek. Inderdaad, elk aspect speelt voor mij een grote rol. Bovendien is mijn motto: “Alles is mogelijk, niets is nodig”. Door mijn bijzondere ervaring, passie en stijl van spelen met u, zullen uw neigingen en sensaties uitbarsten in een buitengewone ervaring. Ik zal je al je verlangens laten leven. Je kunt vrijelijk en zonder schaamte van je neigingen met mij genieten, ook al zijn ze ongewoon. Mijn nadrukkelijke strekking maakt het voor mij mogelijk om met je mee te voelen en zelfs in je te stappen. Leef wat je altijd al wilde doen en waar je naar verlangt, want het maakt je completer.”

Links van Meesteres Kinky Jay:

Meesteressen Nederland | Meesteressen Benelux | Kinky.nl | Domina-blog | Domina info | Peitze | KinkyJay website |