SM locaties

Er zijn in Nederland & Belgie diverse mogelijkheden om een Meesteres te bezoeken. Afhankelijk waar u naar op zoek bent, kunt u kiezen uit meerdere opties. Domina-info heeft informatie over SM locaties uit eigen ervaringen of uit opbare gegevens samengesteld en hier op een goede gestructureerde wijze gepubliceerd.

Redlight district in Nederland:

Alkmaar Achterdam: De Achterdam is een steeg in Alkmaar, waar zich ongeveer 67 werkplekken voor raamprostitutie bevinden. Er werken voornamelijk Oost-Europese prostituees. Op de achterdam is er veel toezicht en kunnen de dames veilig werken. Enkele dames bieden aan om soft SM en kinky spel te doen.

Amsterdam Ruysdaelkade: de rose buurt rondom de Ruysdaelkade is een veel kleiner gebied dan de wallen. Hier is het rustiger en vaak zijn hier ook Meesteressen te vinden. De kamers zijn ook iets meer geschikt voor SM. Meesteres Elena en Meesteres Jessica, Meesteres Claudia en Meesteres ADA zijn o.a. te vinden op de Ruysdaelkade.

Amsterdam de Wallen: de Wallen zijn internationaal zeer bekend en vele toeristen bezoeken dit Redlight district. Zo zijn er voor toeristen leuke uitjes als een SM 50 shades tour of een wandeltour onder leiding van Meesterers Lola. Op gebied van SM is er op de wallen niet heel veel te beleven.

Den Haag Geleenstraat. De Geleenstraat en Hunsestraat in den Haag, hebben van oudsher iets met SM en SM meesteressen. Door de jaren heen hebben veel dames hier als Meesteres gewerkt. Nog steeds zijn bekende Meesteressen in de Geleenstraat actief. Meesteres Britney, Meesteres CoCo, Meesteres Marina, Kinkygirls RuRu en andere Meesteressen. In 2020 zijn de plannen om de Dames te verplaatsen richting de spoordriehoek verder uitgewerkt en wellicht zal er binnen 3 jaar een verhuizing plaatsvinden.

SM studios in Nederland en Belgie

In Nederland en Belgie zijn diverse professionele SM studios, vaak zijn deze vergunt, zodat het veilig is om hier een afspraak te maken met een Meesteres. Deze studios zijn mooi ingericht, schoon en hygienisch. Een van de oudste SM studios uit Europe is ook in Nederland: DOMA suite in den Haag.

SM locatie Links:

SM locaties van Meesteressen Benelux heeft een goed overzicht van alle SM locaties in Nederland, Belgie, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Denemarken en Polen | SM locatie DOMA suite is een luxe, gerenomeerde studio in den Haag |