SM ruimte

SM ruimte in Nederland, Belgie, Duitsland of elders in Europa? Op de site van domina-info hebben we een overzicht gemaakt van SM ruimten in Europa en te beginnen bij Nederland en Belgie. Deze lijst geeft een overzicht van SM locaties waar Meesteressen gebruik van maken om klanten te ontvangen, zoals bijvoorbeeld een SM ruimte in de Geleenstraat te den Haag, of in het Schipperskwartier in Antwerpen. Ook ruimte welke verhuurd worden als SM locatie waar je zelf kan huren, zoals bijvoorbeeld het Flair Appartement in Gelschenkirchen.

Heb je na het kijken van de film 50 shades of grey ook een fantasie op gebied van BDSM en wil je samen met je partner of met een Meesteres een bijzonder spannend avontuur beleven dan kun je natuurlijk een BDSM ruimte, BDSM kelder of appartement huren.

SM ruimten waar Meesteressen gebruik van maken:

SM locaties, SM ruimten, SM kamers waar Meesteressen gebruik van maken zijn op diverse plaatsen in Nederland en Belgie te vinden. Ruysdaelkade – Amsterdam is een SM locatie waar verschillende ruimten door Meesteressen gehuurd worden. Er is altijd wel een Meesteres, Kinkygirl of anderzins dominante dame op de Ruysdaelkade te vinden. Bijvoorbeeld Meesteres Ada, Meesteres Elena en Meesteres Vicky.

Wat is er aanwezig in een SM ruimte?

Een ruimte waar een BDSM sessie kan worden gehouden door een professionele Meesteres, een hobby Meesteres of liefhebbers van een SM spel is vaak voorzien van Bondage meubilair, dat kan een Andreas Cross zijn een bondage tafel en bondage bok, een sling of bed met mogelijkheden om iemand goed vast te binden. Touwen, riemen of kettingen worden gebruikt om deze bondage te kunnen uitvoeren. Naast het meubilair zijn er ook vaak bokken, rekken of palen waaraan iemand goed kan worden vastgezet. Een ander veelvuldig atribuut in een kooi. Hierin zijn veel verschilende vormen en uitvoeringen. Deze kooien kunnen worden gebruikt om een slaaf tijdens het spel op te sluiten of bij een langere pauze opgesloten te laten zitten. Natuurlijk zijn er veel soorten atributen zoals zwepen, canes, maskers, dildo, klemmen, naalden en sounds welke nodig zijn voor de vele verschillende spel vormen.

Links met informatie over of naar SM locaties:

Website Meesteressen-Benelux: – website waar veel SM locaties worden beschreven met goede foto’s en meer informatie:

Website Flair Appartement: – website van een SM appartement in Gelschenkirchen net over de grens in Duitsland.

Website SM kelder Menen: – Link naar informatie over de SM kelder van prive club 51 in Menen (Belgie)